اطلاعیه امتحانات پایان نیمسال اول 99-98

ضمن آرزوی موفقیت شما در امتحانات پایان نیمسال اول 99-98 ( از 21/10/1398  الی 04/11/1398  ) خواهشمند است به نکات ذیل توجه نمایید:

1-  جهت شرکت در امتحان همراه داشتن کارت ورود به جلسه الزامی است.

جهت دریافت کارت ورود به جلسه از مسیر ذیل اقدام فرمایید:

• برای دریافت کارت ؛  از منوی گزارشهای آموزش -  دانشجو -  اطلاعات ثبت نام و امتحان -  برنامه امتحان پایان ترم دانشجو (گزارش 428)
  • درصوت بروز هرگونه مشکل در مشاهده و چاپ کارت،‌ به خطای سامانه توجه فرمایید.
  • دانشجویان شاهد و ایثارگر برای دریافت کارت به کارشناس مربوطه مراجعه نمایند.
    • دانشجویانی که تعهدات مالی و آموزشی خود را انجام نداده‌اند مجاز به دریافت کارت ورود به جلسه نیستند. بدون دردست داشتن این برگه، ورود به جلسه امتحان، امکان‌پذیر نیست. و مراقب باید حتما برگه حضور و غیاب شما را امضا نماید.( لطفا بدهی شهریه خود را در تسویه نمایید).

2-   در اختیارداشتن گوشی تلفن همراه و سایر وسایل ارتباطی و هر نوع نوشته مانند کتاب، جزوه و یادداشت به هیچ وجه مجاز نیست. در صورت مشاهده موارد تخلف مراتب به کمیته انظباطی دانشگاه ارسال و در پرونده دانشجو ثبت و موجب اخذ نمره 25/0 می شود.

3- در صورتی که بر اساس نظر استاد درس، در آزمونی به ماشین حساب نیاز باشد، استفاده از آن بلامانع می‌باشد. استفاده از تلفن همراه ،  تبلت و ...   به جای ماشین حساب ممنوع است. خواهشمند است حتما ماشین حساب با خود داشته باشید.

4-  در آزمون های جزوه باز صرفا استفاده از کتاب و جزوه پرینت گرفته شده مجاز می باشد، استفاده از منابع یکدیگر توسط دانشجویان ، لپ تاپ، تبلت، موبایل و هرگونه وسایل ارتباطی ممنوع می باشد. خواهشمند است در آزمون های جزوه باز مد نظر قرار دهید.

5-   درب محل امتحان، راس ساعت اعلام‌شده بسته خواهد شد. بنابر این دانشجو باید قبل از شروع آزمون در جلسه حاضر و در صندلی خود قرار گرفته باشد. . در صورت  تاخیر ، آموزش دانشکده تعهدی برای گرفتن آزمون ندارد.

6-   محل استقرار شما در جلسه امتحان مشخص شده و قبل از برگزاری هر آزمون در تابلو اعلانات اعلام خواهد شد. خواهشمند است حتما در کلاسی که برای شما در نظر گرفته شده است مستقر شوید . در غیر این صورت حضور و غیاب شما با مشکل مواجه خواهد شد.

7-   ثبت حضور و غیاب دانشجو در جلسه امتحان توسط مراقب الزامی است . قبل از ترک جلسه امتحان از ثبت حضور خود اطمینان یابید.

8-    در صورتی که به دلیل بیماری موفق به حضور در جلسه امتحان نشدید تا 48 ساعت بعد فرصت دارید به سامانه جامع آموزش به آدرس http://ems.ut.ac.ir  مراجعه کرده و در منوی پیشخوان خدمت – درخواست بررسی مسائل آموزشی دانشجو ؛ درخواست حذف پزشکی خود را به صورت الکترونیکی ارسال فرمائید . ضمنا اصل مدارک پزشکی را هم به آموزش تحویل دهید. در صورت تایید کمیسیون پزشکی دانشگاه درس حذف می شود . در غیر این صورت نمره صفر در کارنامه درج می شود.

9-   دانشجو موظف است تا نیم ساعت اول در جلسه امتحان حضور داشته باشد.

10- برای درخواست خوابگاه دانشجویی در ایام امتحانات با امور دانشجویی مکاتبه فرمائید .

محل آزمون : دانشکده کارآفرینی دانشگاه تهران – خیابان کارگر شمالی – نبش خیابان فرشی مقدم ( شانزدهم).

از این که به نکات فوق توجه می نمایید بی نهایت سپاسگزاریم

آخرین خبرها