تشکیل کمیته تدوین مقررات دوره های یادگیری الکترونیکی

به منظور بررسی چالش های آموزش مجازی، مورخ 11 اسفندماه از ساعت 13 الی 16 جلسه ای با حضور  رییس و معاونان مرکز ، رییس / معاون دانشکده های مجازی در محل مرکز برگزار گردید.در این جلسه ضمن بیان دیدگاه ها و نظرات آموزنده آقای دکتر فاطمی در خصوص آموزش های الکترونیکی و معرفی خدمات مرکز توسط معاونان به بیان چالش های آموزش مجازی در دانشگاه و نظرات حضار در خصوص بهبود کیفیت برگزاری این دوره ها پرداخته شد و در انتهای جلسه مقرر گردید کمیته تدوین مقررات دوره های مجازی در مرکز راه اندازی شود.

این کمیته در تاریخ 20 اردیبهشت ماه 96 در محل مرکز با حضور رییس و یا نماینده تام الاختیار دانشکده/ پردیس، رییس مرکز آموزش های الکترونیکی، معاون دوره های رسمی مجازی مرکز، معاون طرح و برنامه مرکز تشکیل و شروع به فعالیت نمود.