اولین جشنواره یادگیری الکترونیکی دانشگاه تهران برگزار شد.

اولین جشنواره الکترونیکی دانشگاه تهران 29 بهمن 1396، با پیام حرکت به سوی تحقق شبکه یادگیری دانشگاه تهران برگزار شد.

در این جشنواره که با هدف تبیین برنامه دانشگاه در حوزه یادگیری الکترونیکی و رونمایی از دستاوردهای مرکز برگزار شد، دکتر محمود نیلی احمدآبادی، رئیس دانشگاه تهران، این دانشگاه را یک نهاد پیشگام در کشور در زمینه آموزش الکترونیکی در جهت تکمیل برنامه‌های آموزشی خود توصیف کرد.

وی با بیان اینکه آموزش یکی از مهم‌ترین مقوله‌های بشری برای توانمند‌سازی انسان‌هاست، گفت: «ما به دنبال ایجاد رضایت بیشتر در مردم جامعه هستیم. البته باید اذعان کرد افزایش رضایت، رفاه و توانمندسازی وظیفه حکومت‌هاست و بهترین روش‌ها برای تحقق این امور طبیعتاً آموزش است. لذا در حیطه آموزش باید سرمایه‌گذاری وسیعی صورت گیرد و کشورهایی موفق بوده که توجه کافی به این حیطه داشته و سرمایه‌گذاری‌های لازم را انجام داده‌اند».

رئیس دانشگاه تهران با تصریح اینکه مقوله آموزش مستقل از تکنولوژی آموزش نیست، افزود: «کاری که حاکمیت‌ها باید انجام دهند این است که دسترسی به آموزش را افزایش دهند. یعنی ما در حین کیفیت‌بخشی به امور آموزشی باید دسترسی به آن را هم افزایش دهیم و این کاملاً به موازات تکنولوژی صورت می‌گیرد».

دکتر سید امید فاطمی، رئیس مرکز یادگیری الکترونیکی دانشگاه تهران نیز در این جشنواره بیان کرد: «آن‌ چیزی که در دانشگاه تهران به‌عنوان نماد آموزش عالی محسوب می‌شود، این است که متخصصان، استادان و دانشجویان آن در فعالیت یاددهی و یادگیری شرکت می‌کنند».

وی افزود: «ما در مرکز خدمات تخصصی این کار را در اختیار کاربران قرار می‌دهیم تا از این خدمات برای برگزاری دوره‌های رسمی یادگیری تلفیقی و استفاده از فناوری اطلاعات در کنار کلاس حضوری استفاده شود و هم‌چنین استادان و دانشجویان و افراد مختلف دانشگاه تهران بتوانند تخصص و مهارت خود را به جامعه ایران و جامعه دانشگاهی تحت عنوان دوره‌های تخصصی و آزاد ارائه دهند».

رئیس مرکز یادگیری الکترونیکی خاطر نشان کرد: «امروزه بحث اجتماع یادگیری نقش مهمی دارد و ما به‌دنبال این هستیم در دانشگاه تهران به‌عنوان یک سازمان یادگیرنده متحول و نوآور شبکه یادگیری را شکل دهیم».