پرسش های متداول اداره تولید

س. نحوه همکاری شرکت های تولید کننده محتوای آموزشی با مرکز به چه صورت است؟

ج. شرکت های فعال در این زمینه با ارسال مدارک و نمونه کارهای خود به مرکز، اعلام آمادگی می نمایند. پس از آن مرکز با بررسی سابقه کاری ایشان و تایید نمونه کارهای ارسالی پس از تنظیم جلسه آشنایی در محل مرکز، این شرکت ها را در لیست پیمانکاران خود وارد می نماید.

س.جهت تولید دروس الکترونیکی از چه نرم افزارهای استفاده می شود؟

ج. دروس معمولا با نرم افزار فلش، html، java تولید می شوند.

س.چه کسانی اجازه استفاده از دروس الکترونیکی موجود را دارند؟

ج. این دروس در حال حاضر فقط در اختیار دانشجویان مجازی دانشگاه تهران می باشد. لازم به ذکر است با توجه به صلاحدید دانشکده و استاد برخی دروس در دوره های روزانه دانشگاه نیز ارائه می گردند.

س. دروس ازروی چه منابعی تولید می شوند؟

ج. دروس با توجه به سرفصل های مصوب وزارت علوم و با استفاده از تجربیات اساتید مجرب دانشگاه تهران با همکاری کارشناسان تولید مرکز آموزش های الکترونیکی تولید می گردند.

پرسش های مربوط به آموزش الکترونیکی و مفاهیم آن
پرسش های عمومی