مرکز یادگیری الکترونیکی دانشگاه تهران (برگزاری دوره مهارتی برنامه‌نویسی وب)

پیرو توصیه ریاست محترم دانشگاه در گزارش عملکرد سال 1397، مبنی بر ارتقاء جایگاه موک دانشگاه تهران، مرکز یادگیری الکترونیکی اقدام به برگزاری دوره‌های مهارتی و تخصصی در حوزه فناوری اطلاعات در سامانه موک دانشگاه نموده است.

بسته اول شامل دوره‌های پرکاربرد در برنامه نویسی وب به شرح ذیل می‌باشد:

1. دوره طراحی وب سایت (Front End) مدت دوره 70 ساعت
  2. دوره برنامه‌نویسی پایتون (مقدماتی) مدت دوره 50 ساعت
  3. دوره برنامه‌نویسی با زبان PHP و وفریمورک لاراول مدت دوره 100 ساعت

متقاضیان بسته آموزش برنامه‌نویسی وب می‌توانند با ثبت‌نام در این بسته، همزمان از محتوای آموزشی سه دوره فوق  بهره‌مند شوند.

همچنین برای دانشجویان و فارغ‌التحصیلان دانشگاه تهران تخفیف ویژه 50 درصد در نظر گرفته شده است.

جهت کسب اطلاعات بیشتر در خصوص محتوای دوره و ثبت‌نام به آدرس http://mooc.ut.ac.ir و یا کانال تلگرامی مرکز @UTEC_UT مراجعه نمایید.

شماره تماس: 88981877 (داخلی 1220- 1211)

دفتر آموزش‌های حرفه‌ای و تخصصی

مرکز یادگیری الکترونیکی دانشگاه تهران