ضمن تبریک و آرزوی موفقیت برای دانشجویان جدید الورود دوره کارشناسی ارشد الکترونیکی دوره های یادگیری الکترونیکی نیمسال تحصیلی 1-99-98 به اطلاع می رساند؛ ورود به سامانه یادگیری الکترونیکی از روز یکشنبه  مورخ 31 شهریورماه امکان پذیر می باشد. به منظور ورود به وب سایت و شرکت در دوره تحصیلی نیمسال اول 1398، مطابق با راهنماهای زیر اقدام نمایید.

به منظور ورود به سامانه و شرکت در دوره تحصیلی، مطابق با راهنماهای زیر اقدام نمایید:(ضروری است به منظور استفاده  از سامانه یادگیری الکترونیکی دانشگاه تهران از مرورگر Mozilla Firefox  استفاده نمایید.)

1-  ورود به وب سایت و سامانه یادگیری الکترونیکی، مشاهده درس ها در سامانه یادگیری الکترونیکی "مطابق راهنمای شماره 1"

2- جهت استفاده بهینه و بدون اشکال از سامانه یادگیری الکترونیکی و امکانات آن ضروری است راهنمای موجود در درس محفل دانشجویان ورودی 98( کلید ثبت نام: elstudent98 ) را مطالعه نمائید .

تذکر: دروس انتخابی مطابق با سیستم جامع آموزش دانشگاه(گلستان) از روز یکشنبه مورخ 31 شهریورماه در سامانه یادگیری الکترونیکی فعال می باشد. در صورت مشاهده هرگونه مغایرت، موضوع خود را با کارشناس دانشکده/پردیس مطرح نمایید.

نکات قابل توجه در ورود به سایت و سامانه یادگری الکترونیکی:

1- در صورتی که ایمیل با دامنه دانشگاه تهران را ایجاد کردید نام کاربری شما برای ورود از شناسه یکتا به username ایمیل با دامنه دانشگاه تهران تغییر می کند(نام کاربری ایمیل دانشگاه تهران را می بایست وارد نمایید.)

2- هر گونه سوال و مشکل خود را از طریق تالار پرسش و پاسخ در درس محفل دانشجویان ورودی 98 (که در بالا توضیح داده شده است)مطرح کنید.

راهنما ها و دستورالعمل های نیمسال تحصیلی 3991

برگزاری دوره توانمندسازی کارشناسان جهت پشتیبانی اجرای روشهای نوین یادگیری