توافق نامه بین اعضاء وب سایت مرکز آموزش های الکترونیکی

وب سایت مرکز آموزش های الکترونیکی یک سیستم مدیریت محتوا می باشد که از چندین صفحه متنوع تشکیل یافته است. این وب سایت قوانین و مقرراتی را جهت استفاده کاربران از سایت تدوین نموده است که کاربران مجاز به ویرایش آن نبوده و به منظور استفاده از سایت می بایست با تمامی این شرایط و نکات اشاره شده به آنها موافقت نمایند.

تغییر و تحول در قوانین و شرایط استفاده از سایت

مرکز آموزش های الکترونیکی تمام حقوق مربوط به ویرایش شرایط استفاده، قوانین و نکات مطرح شده پیرامون آن را برای خود محفوظ می دارد.

لینک به سایت های دیگر

وب سایت مرکز آموزش های الکترونیکی ممکن است شامل لینک هایی به سایت های دیگر باشد. سایت های لینک داده شده از درون این سایت ، تحت کنترل و نظارت ما نبوده و ما هیچ مسئولیتی را در قبال آنها به عهده نمی گیریم. مرکزآموزش های الکترونیکی این لینک ها را تنها جهت ارائه تسهیلات به شما درون سایت قرار داده و محتوای هر لینک، ارتباط خاصی به سایت ما نداشته و مرکز مسئولیتی را در قبال آن نمی پذیرد.

عدم استفاده نامشروع یا ممنوع

جهت استفاده از وب سایت مرکز آموزش های الکترونیکی شما متضمن می شوید که تحت هیچ شرایطی از سایت ما در کارهای نامشروع و ممنوع استفاده نمی نمایید. شما مجاز به استفاده از سایت مرکز آموزش های الکترونیکی تحت هیچ شرایطی که موجب ایجاد صدمه، غیرفعال شدن سایت، ایجاد اختلال در ظاهر آن و یا صرفاً جهت منافع شخصی باشد، نمی باشد.

استفاده از امکانات ارتباط جمعی

وب سایت آموزش های الکترونیکی ممکن است شامل سیستم های ارتباط جمعی نظیر تالار گفتگو (انجمن)، چت روم، گروه های خبری، سیستم نظردهی، صفحات مربوط به اطلاعات شخصی و یا سیستم های مشابهی باشد که امکان ارتباط شما با سایر کاربران را فراهم کرده باشد. در اینصورت شما تنها مجاز به ارسال و دریافت پیام و یا فایل هایی می باشید که متناسب با آن سیستم ارتباط جمعی بوده و می بایست نهایت دقت را نموده تا موجب بروز موارد زیرین نشوید:
• بد نام کردن، سوء استفاده، حملات مخرب، تهدید و تجاوز به حقوق عمومی سایت و سایر کاربران.
• انتشار‌، ارسال، بارگذاری و یا توزیع هرگونه مطلب نامتناسب، بی حرمتی، تجاوز و تعدی، گفتار زشت و وقیح، تصاویر شرم آور و عناوین، نام و موارد ممنوع .
• بارگذاری فایل ها یا مواردی که به دور از عقل سلیم بوده و یا با قوانین سایت مغایرت داشته باشد.
• بارگذاری فایل هایی که شامل ویروس بوده،‌ فایل های ناقص و خراب و یا هر فایل یا برنامه ای که موجب بروز اختلال در عملکرد یک کامپیوتر دیگر گردد.
• تبلیغات یا پیشنهاد فروش و خرید هر چیز یا خدمات خاصی به منظور تجارت در سایت.
• رهبری، هدایت و تشکیل گروه های هرمی در نظردهی ها، مسابقات و موارد مشابه.
• توزیع فایل هایی که قبلاً توسط یک کاربر دیگر در سایت قرار داده شده است به نام خود.
• محدود کردن و یا محروم ساختن هر کاربری از استفاده خدمات عمومی و سرویس های ارتباط جمعی سایت.
• برداشتن و جمع آوری اطلاعات شخصی افراد بدون جلب رضایت آنها.
آئین نامه های قابل اجرا در مورد تجاوزات
• مرکز آموزش های الکترونیکی هیچ وظیفه ای در مورد نظارت بر سیستم های ارتباط جمعی را به عهده نمی گیرد. اگرچه، ما این حق را برای خود محفوظ می داریم تا بر روی فایل ها و مطالب ارسالی کاربران بازبینی داشته و موارد خلاف قوانین سایت را حذف نماییم. همچنین ما این حق را برای خود محفوظ می داریم که در هر زمان و به هر دلیلی دسترسی یک کاربر را به قسمت های مختلف سایت نظیر سیستم های ارتباط جمعی محدود نموده و یا آن کاربر را حتی بدون ذکر علت از لیست اعضاء سایت حذف نماییم.
• مرکز آموزش های الکترونیکی این حق را برای خود قائل شده که در هر زمان بتواند هر اطلاعاتی را که در مورد قوانین قابل اجرا در سایت می باشد را اعلام نماید و یا متون انتشار یافته در سایت را ویرایش، ارسال را رد کرده و یا هر اطلاعات یا فایلی را در هر قسمت از وب سایت حذف نماید.
• همواره نهایت دقت را هنگام مطرح کردن اطلاعات شخصی خود، دوستان و یا بستگان در سیستم های ارتباط جمعی داشته باشید.
• برخی از اطلاعات و فایل های بارگذاری شده در سایت ممکن است به منظور استفاده محدود در اختیار شما قرار گذاشته گیرد، در اینصورت شما موظف به رعایت این حق بوده و نمی بایست از آن مورد خاص سوء استفاده نمایید.
اطلاعات و فایل های ارائه شده در وب سایت و یا ارسال ها شده در وب سایت ما
• مرکز آموزش های الکترونیکی هیچ ادعائی نسبت به تملک اطلاعات و فایل هایی که توسط شما درون سایت قرار گرفته ندارد (شامل بازخورد ها، پیشنهادها، مطالب ارسالی، بارگذاری فایل و یا ثبت هرگونه اطلاعات در سایت ما). اگرچه شما با ارسال مطلب، بارگذاری فایل و ثبت نظر، آن را به ما هدیه داده اید.
• مرکز آموزش های الکترونیکی مجبور به پرداخت هیچ پاداش و یا هزینه ای در قبال ارسال های شما نیست. همچنین مرکز آموزش های الکترونیکی هیچ الزامی نسبت به پذیرفتن اطلاعات ثبت شده شما نخواهد داشت و حتی این اجازه را دارد تا در هر زمانی مطالب ارسالی شما را حذف نماید.
• شما با ارسال مطالب، بارگذاری فایل، ثبت و یا ارائه نظر کلیه مسئولیت آن را به عهده گرفته و پاسخگو خواهید بود.
رفع مسئولیت

اطلاعات،‌ نرم افزار،‌ محصولات و خدمات ارائه شده در سایت ما ممکن است شامل خطاهای گرافیکی و یا برنامه نویسی باشد. قابل ذکر است بصورت دوره ای تغییراتی به این اطلاعات اعمال خواهد شد. همچنین مرکز آموزش های الکترونیکی و یا تولید کنندگان آن محصول ممکن است به منظور توسعه برنامه آن را ویرایش نمایند.