اطلاعیۀ دوره های تابستانی الکترونیکی (غیر حضوری) دانشگاه تهران

به اطلاع میرساند دانشگاه تهران در نظر دارد سه درس «معادلات دیفرانسیل»، «ریاضی 1» و «آمار واحتمالات» را بصورت تکدرس و با شیوه های نوین آموزشی دانشجو محور، محتوا محور و فعالیت محور و به صورت الکترونیکی در ترم تابستان برای کلیه دانشجویان دانشگاههای دولتی ارائه نماید.
تاریخ ثبت نام از 98/04/15 لغایت 98/04/30  می باشد .

شهریه دورهها بر اساس شهریه مصوب دانشگاه تهران برای دروس تکدرس  و به مبلغ 3.300.000 ریال برای هر درس محاسبه میگردد.
اطلاعات تکمیلی در خصوص نحوه ثبت نام به زودی اعلام می شود.

برگزاری دوره بین المللی آموزش زبان فارسی پردیس بین المللی کیش با همکاری مرکز