ورود به پرتال و سامانه یادگیری الکترونیکی با احراز دانشگاه تهران

اساتید و دانشجویان گرامی

بدین وسیله به استحضار می رساند از این پس ورود به سایت مرکز (utec.ut.ac.ir) و سامانه یادگیری الکترونیکی( elearn.ut.ac.ir)، فقط از طریق احراز هویت دانشگاه میسر می باشد.

در صورت مشاهده مشکل در ورود، مطابق با راهنمای زیر، از طریق سامانه its3.ut.ac.ir  با کارشناس مربوطه موضوع خود را مطرح نمایید.(حتما موضوع را به صورت کامل شرح دهید و تصویری از پیغام خطای دریافتی ارسال کنید.)

​برگزاری آنلاین بیست و پنجمین جلسه عمومی مرکز فناوری های دیجیتالی مورخ ۱۴۰۰/۸/۳

انتصاب جناب آقای دکتر بابک سهرابی به عنوان رئیس مرکز فناوری‌های دیجیتالی دانشگاه تهران

دعوت از دانشجویان و فارغ‌التحصیلان برای مشارکت در پروژه «سامانه‌های ابری»​

برگزاری آنلاین بیست و چهارمین جلسه عمومی مرکز فناوری‌های دیجیتالی مورخ 1400/7/12