همکاری با مرکز مشاوره و مرکز آموزش های ضمن خدمت دانشگاه تهران

در ماه های پایانی سال 97، مرکز یادگیری الکترونیکی همکاری خود را با مرکز مشاوره و مرکز آموزش های ضمن خدمت دانشگاه تهران در زمینه بارگزاری فیلم ها  و محتوای آموزشی از کلاس ها و کارگاه ها بر روی سامانه مدیریت دانش، ارتباطات و مستندات دانشگاه تهران به نشانی utecmedia.ut.ac.ir آغاز کرد و در همین مدت محتوای 5 کارگاه آموزشی بر روی این سامانه قرار گرفته است.

دیگر مراکز و واحدهای دانشگاه نیز می توانند از خدمات مدیریت دانش این مرکز شامل پخش زنده تعاملی رویدادها، فیلم برداری، تدوین و ذخیره سازی محتواهای خود شامل جلسات، کارگاه ها و ... استفاده نمایند.

جهت شروع، درخواست خود را به آدرس utecmedia@ut.ac.ir ارسال نمایید.

برگزاری کارگاه مهارت های تدریس برخط ویژه مدرسین موسسه لغت نامه دهخدا