قوانین و مقررات استفاده از تالار گفتگو

عضویت شما در "تالارهای گفتگوی وب سایت مرکز آموزش های الکترونیکی دانشگاه تهران" به منزله پذیرش تمام قوانین ذکر شده می باشد و با خاطیان مطابق قوانین برخورد خواهد شد:

قوانین بنیادی
در انتخاب نام کاربر دقت لازم داشته باشید و حدالامکان نام کاربری با حروف لاتین (انگلیسی) تعیین شود.
در صورت دیدن استفاده از نام های کاربری نامناسب و همچنین ضد ایرانی کاربر بدون اطلاع اخراج خواهد شد.
رعایت ادب و احترام در برابر دیگر کاربران برای فعالیت الزامیست. درصورت مشاهده هرگونه بی احترامی, با کاربر فوق برخورد خواهد شد.
استفاده از متون یا تصاویر ناشایست که با عرف جامعه ی ایرانی در تناقض باشد تحت هر عنوان غیر مجاز است.
ممکن است مدیران این انجمن قوانین دیگری نیز تعریف کرده باشند ، برای اطلاع از این قوانین با مدیریت تماس بگیرید.
قوانین ارسال پست
زبان رسمی این انجمن فارسی است،لذا از نوشتن با رسم الخط های دیگر جز فارسی جدا خود داری نمایید.
قبل از طرح هرگونه سوال، با استفاده از Search از اینکه سوال مورد نظر شما قبلا مطرح نشده باشد اطمینان حاصل فرمائید. با کاربرانی که سوالات تکراری مطرح کنند برخورد خواهد شد.
برای هر موضوع تخصصی یک بخش در نظر گرفته شده است. هنگام باز کردن تاپیک جدید دقت لازم را برای مرتبط بودن موضوع تاپیک با بخش مربوطه به کار گیرید.
هنگام ارسال موضوع جدید از عنوان مناسب و مرتبط با موضوع تاپیک استفاده کنید. از انتخاب عناوینی مانند "یکی کمک کنه"،"مشکل"،"درخواست راهنمایی" و ...خودداری کنید.
سایر موضوعات
کاربران میتوانند از پیغام خصوصی برای ارتباط با یکدیگر استفاده نمایند اما با توجه به اینکه صاحب سایت اجازه دسترسی و نظارت بر این حق شخصی کاربران را ندارد هیچگونه مسولیتی در قبال پیغام ها را بر عهده نخواهد داشت. توجه: در صورت مشخص شدن مسئله ای در پیغام های خصوصی که موجب ناراحتی یک کاربر شود با خاطی برخورد خواهدشد.

همچنین لازم به ذکر است با عضویت در هر یک از طبقه بندی ها و یا دسته‌های فرعی تغییرات آن طبقه و یا دسته به شما ایمیل خواهد شد. برای عضویت از قسمت اعمال و یا گزینه های موجود در بالای رشته استفاده نمایید.

با تشکر

مرکز آموزش های الکترونیکی دانشگاه تهران