تغییر نمای سامانه یادگیری الکترونیکی دانشگاه تهران

کاربر گرامی سامانه یادگیری الکترونیکی

با سلام و احترام

ضمن تبریک آغاز سال تحصیلی 1397، بدین وسیله به استحضار می رساند در راستای بهبود خدمت رسانی به کاربران محترم و بر اساس نظرات شما کاربران عزیز، نمای سامانه مدیریت یادگیری الکترونیکی دانشگاه (elearn.ut.ac.ir) از روز سه شنبه مورخ 10 مهرماه تغییر می یابد.

در این نما، گرافیک زیباتر، اطلاع رسانی بهتر و امکانات جدیدتری در نظر گرفته شده است. قطعا آشنایی و عادت به این نمای جدید ممکن است در ابتدای امر برای کاربران گرامی مشکلاتی به همراه داشته باشد که پیشاپیش بابت این مسئله عذرخواهی می کنیم و امیدوار هستیم بعد از دوران آشنایی کاربران گرامی تصدیق به بهبود نما بفرمایند.

اگر چه که نمای منتخب همین نما است اما تا یک ماه آینده امکان تغییر نما به نمای قبلی برای هر کاربر به انتخاب شخصی خود در سیستم باز نگاه داشته می شود. در صورت تمایل تغییر به نمای قبلی سامانه، مطابق با راهنمای پیوست، پوسته دلخواه را انتخاب نمایید.

بعد از یک ماه استفاده از این نما در سامانه الزامی خواهد شد.

مرکز یادگیری الکترونیکی همچون سابق از پیشنهادها و انتقادهای شما برای بهبود خدمت رسانی استقبال می کند.

راهنمای انتخاب پوسته سامانه یادگیری الکترونیکی دانشگاه تهران توسط کاربر

برگزاری کارگاه مهارت های تدریس برخط ویژه مدرسین موسسه لغت نامه دهخدا

مرکز یادگیری الکترونیکی دانشگاه تهران (برگزاری دوره مهارتی برنامه‌نویسی وب)

وبینار بین المللی سیزدهمین نمایشگاه قرآن کریم