تجلیل از اساتید برتر دوره های یادگیری الکترونیکی در ششمین جشنواره آموزش

ششمین جشنواره آموزش دانشگاه تهران، 10 اردیبهشت 1398 با تجلیل از استادان پیشکسوت و اعضای هیأت علمی برگزیده برگزار شد.

دکتر سید حسین حسینی، معاون آموزشی دانشگاه تهران در ابتدای جشنواره ضمن بزرگداشت هفته معلم و مقام استاد گفت: «در این جشنواره به صورت نمادین تعدادی از اعضای هیأت علمی دانشگاه مورد تجلیل قرار خواهند گرفت که از هر کمیسیون یک نفر به عنوان پیشکسوت و هم‌چنین حدود 47 نفر از اعضای هیأت علمی نیز به‌عنوان برگزیدگان جشنواره آموزش تقدیر خواهند شد».
وی با بیان اینکه برای این انتخاب‌ها بر اساس آئین‌نامه شاخص‌های متعددی پیش بینی شده است، افزود: «ارزیابی کیفیت تدریس که به‌طور معمول توسط دانشجویان صورت می‌گیرد، حضور تمام وقت، ترجمه و تألیف کتاب‌های درسی و مشاوره‌های دانشجویی از جمله این شاخص‌ها هستند. البته اکثر اعضای هیأت علمی شاخص‌های مربوط را دارند و از میان دو هزار 200 هیأت علمی انتخاب تعدادی محدود یک رویداد نمادین در جشنواره آموزش است».

در بخش یادگیری الکترونیکی دانشگاه، از سرکار خانم دکتر زهرا آراستی (هیات علمی دوره های رسمی یادگیری الکترونیکی در دانشکده کارافرینی) و سرکار خانم دکتر نسیم طاهونی(هیات علمی دوره های تلفیقی دانشکده مهندسی شیمی پردیس دانشکده­های فنی) تقدیر بعمل آمد.

بخشی از نظرات سرکار خانم دکتر زهرا آراستی و سرکار خانم دکتر نسیم طاهونی در خصوص یادگیری الکترونیکی:

سرکار خانم دکتر زهرا آراستی:

تقریبا از بدو ورود به دانشگاه تهران در سال 1387همزمان با تدریس در دوره های حضوری در دانشکده کارآفرینی, دوره های الکترونیکی را هم تجربه کردم در این دبازه زمانی  10 ساله روند رو به رشدی در خدمات مرکز آموزش های الکترونبکی مشاهده میشود و قاعدتا با توجه به تغییرات سریع تکنولوژی در همه عرصه ها ازجمله در عرصه آموزش, جایگاه آموزش های الکترونیکی در مقاطع مختلف پررنگ تر میشود. تولید محتوای الکترونیکی به صورت فیلم ضبط شده کلاس ها از خدمات اثرگذار در توسعه آموزش های الکترونیکی دانشگاه است که افتخار همکاری در آن را به عنوان اولین استاد دانشگاه داشتم.

سرکار خانم دکتر نسیم طاهونی:

استفاده از سامانه یادگیری الکترونیکی ارتباط دوجانبه موثرتر اینجانب و دانشجویان را فراهم کرده و مدیریت دریافت تمارین از دانشجو و کنترل پیشرفت آنها را ساده تر کرده است. همچنین ماهیت برخی از دروس دانشگاهی به گونه ای است که می توان استفاده خیلی بیشتری از این سامانه نمود. از جناب اقای دکتر فاطمی ریاست مرکز اموزشهای الکترونیکی دانشگاه تهران و کلیه کارشناسان این مرکز کمال تشکر را دارم.

ضمن تبریک و آرزوی موفقیت روزافزون برای اساتید گرامی، امید است مرکز بتواند از دانش و تجربیات ارزنده ایشان در زمینه تدریس در دوره های الکترونیکی و اشاعه و ترویج در سطح دانشگاه استفاده نماید.

برگزاری کارگاه مهارت های تدریس برخط ویژه مدرسین موسسه لغت نامه دهخدا

مرکز یادگیری الکترونیکی دانشگاه تهران (برگزاری دوره مهارتی برنامه‌نویسی وب)

وبینار بین المللی سیزدهمین نمایشگاه قرآن کریم