انجام طرح نظرسنجی از دانشجویان دوره های یادگیری الکترونیکی

دانشجوی گرامی

بدین وسیله به اطلاع می رساند مرکز در راستای ارتقاء کیفیت دوره های یادگیری الکترونیکی، نظرسنجی از دانشجویان را در نیمسال اول سال تحصیلی 97، در 3 مرحله انجام خواهد داد.

مرحله اول نظرسنجی از تاریخ 24 مهرماه لغایت 4 آبان ماه انجام می شود که برای شرکت در این نظرسنجی ضروری است فرم مربوطه را تکمیل نمایید.

لازم به ذکر است این نظرسنجی کاملا محرمانه بوده و صرفا جهت بهبود ارائه خدمات انجام می شود.

به 5 نفر از دانشجویانی که در هر 3 مرحله نظرسنجی شرکت نمایند، در پایان ترم به قید قرعه جوایزی اهدا خواهد شد.

به منظور شرکت در طرح نظرسنجی، فرم مربوطه در صفحه اول سامانه به آدرس  http://elearn.ut.ac.ir/ را تکمیل نمایید.

برگزاری کارگاه مهارت های تدریس برخط ویژه مدرسین موسسه لغت نامه دهخدا