اطلاعیۀ دوره های تابستانی مجازی دانشگاه تهران(2)

پیرو اطلاعیه پیشین دانشگاه در خصوص ارائه سه درس «معادلات دیفرانسیل»، «ریاضی 1» و «آمار واحتمالات» با شیوه الکترونیکی در ترم تابستان، به اطلاع کلیه متقاضیان از میان دانشجویان دانشگاههای دولتی میرساند، ضروری است جهت ثبت نام به سامانه جامع آموزش دانشگاه تهران (قابل دستیابی صرفا از طریق مرورگر اینترنت اکسپلورر) به آدرس https://ems1.ut.ac.ir/  و لینک «ورود به سیستم»مراجعه نموده و از طریق گزینه «متقاضی اخذ دروس ترم تابستان به شیوه الکترونیکی» نسبت به واریز هزینه و ثبت نام دروس مذکور اقدام نمایند. ضمنا متقاضیان میتوانند در صورت بروز هر گونه مشکل در زمان ثبت نام، مانند ورود به سیستم، واریز پول، بارگذاری اطلاعات و... با نشانی الکترونیکی utec_blended@ut.ac.ir  مکاتبه نمایند.

جهت اطلاع از نحوه ارائه دوره؛ شهریه و اطلاعات تکمیلی به آدرس utec.ut.ac.ir/web/utec/110 مراجعه فرمایید.

برگزاری دوره توانمندسازی کارشناسان جهت پشتیبانی اجرای روشهای نوین یادگیری

برگزاری دوره بین المللی آموزش زبان فارسی پردیس بین المللی کیش با همکاری مرکز